1. Bestaan van aliens

De arrogantie alleen al dat wij mensen over het algemeen denken de enige levende wezens in het heelal te zijn is echt te bespottelijk voor woorden.

Wij gebruiken het woord Alien wat zoveel betekend als vreemdeling en vooral gebruikt wordt voor buitenaardse wezens. Iets wat vreemd is, is onbekend en dat onbekende moet de mens kunnen achterhalen. Kan hij dat niet dan bestaat het niet. Hoezo arrogant!

Dat zegt uiteraard heel veel over ons mensen. Wij plaatsen ons nu eenmaal graag boven alles.

Er zijn ook veel tegenstrijdigheden trouwens omdat er al heel lang onderzoeken naar buitenaards leven maar ook veel waarnemingen van ufo’s zijn gedaan. Bijna elk week wordt er wel ergens iets waargenomen wat we niet helemaal kunnen plaatsen en dus toeschrijven aan buitenaards leven.

2. Levensmogelijkheden van Aliens

De planeet aarde het enige plekje in dat immense heelal waar leven is, dat kan niet waar zijn.

Er is leven op onze planeet omdat de aarde op de juiste afstand om de zon heen draait maar ook de afstand naar de maan en alle andere planeten in ons zonnestelsel zorgen ervoor dat de aantrekkingskracht goed is en dat er zuurstof aanwezig is. Allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat er leven kan zijn. Leven in de vorm zoals we dat kennen.

Het heelal is zo groot en er zijn zo ontelbaar vele zonnestelsels dat er in een van die vele zonnestelsels ook nog wel een planeet op de zelfde afstand van een zon draait en dus waar zuurstof aanwezig zal zijn. Dit is nog niet wetenschappelijk bewezen maar alleen omdat wij het met onze techniek niet kunnen bewijzen wil niet zeggen dat het ook niet zo is.

Hier wordt over de mogelijkheden gesproken zolang er maar zuurstof is maar is er ook werkelijk altijd zuurstof nodig? Ja, wel op onze planeet en het leven wat zich daarop bevindt.

Het woord leven heeft niets te maken met zuurstof het woord leven betekend “een vorm van materieel geworden energie dat instaat is zich zelf te onderhouden en te vermenigvuldigen”. Met andere woorden, zolang het voldoet aan deze criteria is het een vorm van leven. Al is het dan zonder zuurstof maar wellicht een andere bron waardoor het leven kan.

Nu wordt het gebied waar buitenaardse wezens mogelijk zijn nog veel groter dan het al was.

3. Afstand overbruggen met UFO

Een veel gehoorde kritiek is; als er zo ver van ons vandaan Aliens zijn kunnen ze die afstand niet overbruggen. Dat klopt, als we er van uit gaan dat ze dezelfde techniek als ons hebben en dezelfde leeftijd als ons kunnen halen. Het is ook logisch dat wij van onze eigen mogelijkheden uitgaan maar dit onderwerp gaat zo ver buiten onze werkelijkheid om dat niets meer logisch is. Als je alleen al kijkt hoe de techniek hier op aarde in 100 jaar vooruit is gegaan, hoever zouden wij dan al niet zijn geweest als die ontwikkeling zich al 1000 jaar had voorgedaan.

4. Ontwikkelingen

150 jaar geleden was vliegen, televisie kijken en autorijden niet mogelijk. En dan heb ik het nog niet eens over een reis naar de maan want dat was technisch gezien net zo’n waanidee als dat we nu zouden praten over het reizen door het heelal van zonnestelsel naar zonnestelsel.

5. Bestaan Aliens?

Aliens bestaan echt; we weten alleen nog niet precies in welke vorm en waar ze vandaan komen. Het is voor ons mensen nu eenmaal moeilijk te beseffen dat er wellicht een hogere levensvorm als ons bestaat.